17/10-11

Hmmm detta väder var ju inget att hurra för direkt, får se om det äns blir en promenad eller om vi myser i soffan istället <3 Kan ju ta det senare om inte annat, för vid två är det premiär för baby-sim
och det ska bli så spännande att se vad Benjamin tycker om det! Hoppas han gilla det :)
Just nu ligger han i sin vagn och sover fast denna gång inne i hallen med ena fönstret öppet så han får lite frisk luft, vill inte att han sover på altan när jag inte är i köket och så har jag ju inte skaffat baby-larm än men det ska vi allt ordna denna månad har jag bestämt!
Och så väntar jag på att Bumbostolen ska komma, så han kan sitta upp utan att man behöver hålla i han när man tex ska laga mat eller fixa med annat och så köpte jag med en bricka som man kan sätta dit så han kan ha saker på sen :)
Han diggar ju inte babysittern lika mycket längre känns det som utan vill sitta rakt upp och så måste man ju sitta och hålla i han, väldans kul men man har lixom lite annat att fixa också så kan inte sitta så jämt vilket gör att han blir arg ;)
En gåstol och matstol ska vi köpa med, vill köpa en grön gåstol som jag hittade fast Peter vill köpa en gåstol som ser ut som en speedway bil(?) typ! Men någon slags hopp funktion på, visst var den cool men jag tycker nog att tusen spänn är lite magstarkt jag.. Den jag kollade på kostade tre hundra vilket jag tyckte var lagomt ;) Meeeen vi får väl se vilken det blir, känns som att det är mycket man ska köpa denna månad, men det är ju sådant som man behöver med och det är ju sådant som man bara köper en av en gång (förhoppningsvis) :)
Hittade en jätte gulligt fågelmatare på maxi här om dagen, ser nästan ut som vårat hus så var ju bara tvunget att köpa den :p Så nu hänger den så fint i äppelträdet här utanför och små fåglarna har värsta frö kalaset haha, och katten har självklart span på dom ;) Slutar väl med att hon sätter sig under den och gapar i hoppet om att någon ska ramla i munnen på henne ^^,
Gäsp* vad trött man är då, Bejnamin fick ju för sig att vakna tidigt idag så nu sitter jag och moffar choklad och dricker latte i stora lass i förhoppningarna om att piggna till!
Nu börjar han böka i vagnen så ska nog försöka få han att somna om!
Hej Svejs :)

Lovade en viss person att lägga upp lite bilder på vad jag köpt för höst mössa/vantar och lite smått till Benjamin
så varsågod. ^^,
Mössa sockor och vantar.

Napphållaren men galna fåglar!


Fågelbordet och lite lycktor jag köpt :)




7/10-11

Jahapp då får vi se hur länge man får skriva nu innan det blir ett herrans liv men skulle mest skriva att jag äntligen hittat bit napparna och lägga upp en bild på dom för dom som är lite nyfikna på hur dom ser ut! ^^,
Annars har vi haft besöka av Emma idag, väldans trevligt det var ju inte igår så att säga!
Och så hade vi besök av andra Emma igår som vi inte heller sett på länge, trevligt trevligt!
Köpte fisens första badbyxor igår med, så små och söta!!! Och första mat skedarna plus mössa och sjal, som sagt man blir ruinerad men bara bet bästa till den bästa ;) Lägger ju nästan hellre pengar på Bejnamin än mig själv nu för tiden, roligare att handla till han tycker jag!
Hmm luktar bajs i stora lass känner jag... Dax att byta så får skriva mer någon anna dag!
Hej Svejs!

Så här ser bit nappen ut:


Badbyxorna och skedarna:


Och så måste jag ju visa min cupcake kit jag köpte med 16 silicon formar och en mini kokbok :)

5/10-11



Idag är dagen, dax för Benjamin att ta sina sprutor :'( Jag vill verkligen inte!! Tanken på att han kommer bli hysterisklt ledsen får mig att må piss! Och även fast jag är jätte sprut rädd så skulle jag kunna ta alla sprutor åt han, men han måste ju ha dom! Det är ju för hans eget bästa så mammi får bita ihop och tänka att det förhoppningsvis går fort..!
Och igår hämtade jag mitt avi hos mormor så jag kunde hämta ut mina kapslar till min kaffe maskin, nam nam!! Sen att posten inte hade någon vettig förklaring, förutom att dom missat vårat hus nr och det var däför dom skickade den till mormor(???!?) var ju inget nytt, men som sagt det var ju tur att den hamnade där och inte hos någon annan!!
Och så fick jag mina nya skor hem igår, har någon slags hat-kärlek till dom så jag behöll dom och så var dom sköna att gå i så det var ju ett plus också ;)
Måste ju komma ihåg att handla alvedon med till lill fisen och salva till mina öron!! Klarar inte av detta kliande, får krupp!!!! Eksem i öronen är det inte alla som får men ibland ska man lyckats..
Och så har jag och Lina anmält oss till baby-sim :) Börjar den 17de, kommer nog bli jätte kul!! :D
Ne nu måste jag försöka få han att somna, han är så trött men neeeda, sova är ju tydligen tråkigt så då kämpar vi så att man blir trött och ARG istället ;)
Hej Svejs!

The new shoes ;)

3/10-11

*GÄSP* Satan vad trött jag är, känns som att Benjamin kände på sig att det var måndag idag så därför sov han helt knasigt inatt, och självklart när mammi sover som skönast så börjar han jollra som aldrig förr och då är det bara att stiga upp, annars blir han ARG haha!
Han har ju ett temprament som hette duga ;)

Men nu har vi båda fått i oss lite frukost i magen, nam nam! Så nu ska man nog ta sig en latte el 2 så man inte somnar sittandes här i soffan.. Z z z..
Och i helgen har vi mest tagit det lugnt vilket är väldans skönt det med! Var ju till Karlstad en sväng och stack in näsan på Ikea för att handla lampor, och så vart det ju massa annat med ;) Kunde blivit mer om inte Peter hindrat mig, både bra och dåligt! Och så var jag ju till frissan (äntligen) och piffade till mig och sedan en efterlängtad lunch med Alex så tog vi en snabb shopping runda, very naiiice! ^^
Kom att tänka på igår kväll att det är ca ett år sedan jag slutade röka, shit vad tiden går fort!
Måste erkänna att jag fortfarande än idag är sugen ibland på en cigg, det värsta är när man drömmer om det och så vaknar jag helt dyng svettig och verkligen tror att jag börjat igen men sen inser jag att det bara var en dröm och kan andas ut ;) har ju smakat när jag var på fest men sikken besvikelse, inte alls som jag kom ihåg det, men det är nog lika bra ^^, men jag förstår nu vad folk menar som slutar att röka och som kan flera år senare fortfarande känna ett sug efter en cigg, jag klandrar dom inte!
Och folk som inte har rökt och som inte har den blekaste fisen om hur det är ska nog bara hålla tyst,
för vet man inte själv hur det känns så kan man ju inte kritisera andra som sitter i den sitsen, det är ju nästan idioti! Även om dom tänker på äns bästa men som sagt ibland är det bara bäst att knipa kak hålet, just a tip!
Och jag köpte ett par kilklack skor här om dagen och OM det vart mina nya favorit skor! Shit man kan ju gå hur långt som helst utan att få ont i fötterna, visst kanske lite öm men det går snabbt över!
Har varit lite emot det men nu har jag ändrat åsikt totalt! Kommer nog bli flera kilklack skor ;)
Och på onsdag ska Benjamin ta sprutor :( usch usch usch säger jag bara! Får se vem som grinar först, han eller jag!
Nu fick jag besök så ska dra, hej svejs ^^,

Här är dom :)

RSS 2.0