30/5-11

Det där med att raka benen och muff är fan nästan överskattat när man är gravid, för det första ser man ju inte när man rakar sig mellan benen så man får gå på känsla (och det tar hundra år för man är så noga och försiktig) och benen så måste jag sätta mig på soffkanten med en balja X) Och bara detta tog ca 1 timme!!
Men nu är det gjort ialla fall, skönt! :)
Och idag ska den nya diskmaskinen och spisen monteras in! Peters pappa var snäll och lovade komma och hjälpa oss med det då det behövs 2 pers och jag är väl inte till så mycket hjälp just nu!
Och igår monterade vi ihop spjälsängen och bäddade iordning den, vart så mysigt!! Fattas bara att montera ihop skötbordet så är allt så gott som klart för det lille! Går ju in i vecka 37 på onsdag så man vill ju vara lite beredd även om dom sägar att man oftast får på beräknat datum eller går över tiden som första föderska men man vet ju aldrig!!
Shit vad det har gått fort ändå nu när man väl tänker efter, kändes som jag nyss vart gravid och tyckte att det var en hel jävla evighet till sommaren men nu är vi här redan!! Typiske svensken som aldrig är nöjd ;)
Vad ska man hitta på idag då tro? Funderar på om jag ska ta en promenad i detta fina väder ialla fall, och kaffe är jag väldans sugen på med!! Men det är ju smått trist att sitta och dricka själv! Men får väl se vad det blir.!
Beställt nya DC-skor med, kände att jag behövde 2 par då när ena paret var dränkta i lera tidigt i våras (mutter mutter) så hade jag inget annat än tunna converse att ha på mig (svinkallt!!) plus att jag dom här tyckte jag var så snygga så kunde inte låta bli ;) så jävla skönt att gå i nya skor, ren fröjd för fötterna! Men ska inte säga för mycket, har ju inte fått dom än men ändå!! Ne nu ska jag försöka lyfta på rumpan och hitta på något!
Hej Svejs!

Spjälsängen ^^,


Haha en strandad fetknopp ;) Vecka 36!


Skorna jag beställde!

14/5-11

Idag är dagen med stort D!! Sista flyttlasset till huset sen är det helt tomt i lägenheten och i morgon ska det flytt städas (pust) men eftersom vi är 2 så går det nog fort skulle jag tro ^^,
Sitter och avnjuter en kopp kaffe (som jag köpte på kronis nyss) eftersom vi inte har kaffe bryggaren i lägenheten utan i huset så har jag ju inte kunnat gjort kaffe på några dagar och fått riktigt starkt kaffe abstinens!! Så den här koppen är guldvärd kan jag lova ^^
Och våran kära katt jagar flugor i fönstret och kväker ;) Men igår var hon då allt en bitch, märks att hon börjar bli stora tjejen nu, Ems skulle ju så snällt vara katt vakt i helgen så vi skulle slippa ha henne rännandes här när vi flyttade massa och hon har ju varit där förr (visserligen för länge sedan när hon var mindre) men det har gått bra, men igår bevisade hon att hon har morsknat till sig då hon och Ems ena katt (hon har 2) rök ihop ordentligt!! Inget blodbad men tillräckligt för att det skulle bli kalabalik och pälstussar flög X) så ca 12 timmer efter vi lämnat henne så åkte vi och hämtade henne och hon var SÅ förbannad!! Men direkt när vi kom hem så vart hon genast lugnare, åt lite mat och sov som en stock hela natten ;)
Så ikväll blir det premiär sova i huset, kommer kännas bra skumt.. Både för oss och katten!
Men det ska samtidigt bli spännande ^^,
Och förra lördagen var jag och Alex i Ullared (yeii!!) Underbar resa med mycket skratt OCH mycket(!!) shoppande ;) Notan hamnade på ca 6 tusen men då fick jag väldigt mycket, var ju barn saker och till hemmet jag skulle handla så jag är hel nöjd! Tror Alex också var nöjd med både resan och shoppandet ;) Det måste vi göra om <3 (Och nästa gång Alex; Ögonen PÅ vägen, inte på hästen, kossan, fågeln eller allt annat, haha) Och min efterlängtade OnePiece kom här om dagen med, och herre min skapare vad skön den är!! Och jag får plats i den även med magen :D Ett stort plus!!
Och magen växer och han bökar och stökar för fullt(!!) där inne, 1½ månad kvar tills han ''ska'' ploppa ut! Längtan är stor här hemma kan jag lova, så du får gärna komma en dag eller två tidigare ;) Nee nu blir det ett sista ryck så det blir klart någon gång!
Hej svejs ^^,

Våran bitter fislisa ;P Men ack så söt!!


Min sparkdräckt ;)


Mycket fina fynd ;)

Och sist men inte mins, vårat ''torp'' ^^, Som Kristoffer sa; Det känns som man är på landet men ändå i stan!
Jag tyckte det var fint sagt ialla fall!

4/5-11



Att sova är tydligen överskattat, dom senaste nätterna har bebis sparkat så jävla hårt på höger revben (han sparkar hårt överallt så man får bita sig i läppen för att inte skrika ibland) och det kan komma helt plötsligt med så jag tror att det är lugnt sen PANG så är han igång och så ska man försöka hålla sig från att skrika rakt ut så inte Peter vaknar och det kvittar fan hur jag sitter eller ligger så bökar han för fullt, mutter mutter...!! Och bara för det så vaknade man väldans tidigt idag fast jag borde vara helt jävla död!! Men det är väl lite bra ändå efter som jag ändå ska till lassarettet kl 10 och måste gå redan tio över nio annars hinner jag inte, jag är inte så snabb längre om man säger så X)
Fast när jag och Peter var på Ikea och jag var prutt hungrig så höll Peter på att tappa hakan när jag börjare spurta iväg mot cafe't där inne haha!
Och här i lägenheten börjar det bli bra tomt kan jag lova, ekar i typ vart ända rum men det känns bra, vill bara börja måla någon gång!! Om det går som jag vill så skulle jag kunna börja måla i morgon så ska till huset sen och dra ut lite spik ur väggarna och föröska att inte sätta mig för bekvämt för då kommmer jag garanterat att slockna ^^, Blir nog att köpa en kaffe på pressbyron innan jag går från lasarettet sen, har ju packat ner kaffe bryggaren och åkt med till huset så kan ju inte göra kaffe själv...
Oj vad tiden rinner iväg måste börja göra mig redo för att gå!
Hej Svejs!

Vecka 33! ^^



Älskar denna tröja från ginatricot ---------------->>

Väldans nöjd med håret också ^^,

RSS 2.0