23/3-11

Goda dagars magi <3

Sitter och funderar på om jag ska göra en kopp el två innan jobbet...
Är ju bra sugen men vet inte om jag orkar, rumpan fastnade i stolen så att säga X)
Tror att bebis diggar Petter ialla fall, lyssnat på några låtar och han slår klackarna i taket på en gång,
men det är inget som vi säger till pappa hårdrock, då blir han upprörd haha ;)
Och mardrömmarna dalar ju upp och ned, vissa dagar vaknar jag och vill bara somna om för det är så spännande och andra dagar rinner kall svetten och man vill aldrig somna om!!
Men det är ju skönt att perioden med baaaara mardrömmar är över, bara för jag säger så kommer den väl igen ><,
Väntar på att dom från Aurora ska höra av sig, ringde igår förmiddag men dom har inte hört av sig än :/ Dom kanske har fullt upp och det är ju 3 månader kvar tills vi ska ha, men ändå..
Shit redan gått ett halv år, uj uj uj tiden går så fort när man har kul ^^
Ne det blir nog lite kaffe ändå!
Herrå!

Är den inte söt :P Jaa kissen med ;)

18/3-11

Oj oj oj, redan gått en månad sedan jag skrev sist!! Shit tiden går fort, även fast det känns som att den bara står still ibland ><,
Men blir väl så när man jobbar och när man inte jobbar är man seg som kola och så har man annat man ska göra, alltid dom där -Jag borde göra -Jag måste göra! Men vi svenskar har ju så lätt att skjuta sådant åt sidan för att göra sådant vi vill göra istället ;)
Och igår vaknade jag verkligen på fel sida!!
Inte nog med att man måste kissa hudraelva gånger om natten så tyckte bebis att det var roligt att ha tango klockan 05.20 på morgonen!!!
Visst jag somnade om vid nio och sov nog en timme men då hade jag ju hunnit somna så djupt så när klockan ringde så var jag ju dyng trött istället ><
Så sur har jag inte varit på länge kan jag lova!
Kände knappt igen mig själv, gick och störde mig på allt och alla, muttrade svär och könsord och allmänt arg!! Men hormonerna spelar ju mycket in med!
Det är ingen garanti att man jämt måste vara glad och positiv och ha det så jävla underbart när man är gravid, vissa dagar vill man bara kräkas på allt!
Och vissa dagar gör man det bokstavligt talat..!
Och jag sa långt innan jag vart gravid att jag förstår att vissa går in i väggen när dom är gravida för att det är påfrestande för vissa och andra glider på en räkmacka och har det underbart, avundas er verkligen och tycker det är jätte kul för er!
Men att höra sådana som inte äns har barn/väntar barn säga: jaa men det får man ju räkna med, vissa som har det mycket värre, vissa kan inte äns få barn, bla bla blaaaaa!!!!
Säger bara HÅLL KÄFTEN!!
Vänta tills ni själva sitter i sitsen och vet vad ni pratar om istället för sitta som jävla moralkärringar som kan och vet allt om nått ni inte har en enda erfarenhet ifrån.! And thats it..!

Från ett ämne till ett annat, snart flyttar vi med, yeiii!! Vill börja med barnrummet, NU!! ;)
Och börja göra det till vårat hem, måla, tapetsera köpa lite nytt och allt sådant!
Tur att vi ska till Ullared i slutet av april, själva resan gick ju ut på att köpa massa till junior men när vi ändå är där så kan man ju lika gärna handla till hemmet med och komma undan billigt, frågan är nog mest hur vi ska få plats?! Ska ju försöka ta kombin ner men det kommer nog bli väldans tajt ändå, meeeen det löser sig nog men lite vilja så ;)
Tänkte köpa en OnePiece med, men lite besluts ångest om jag kanske ska vänta tills efter man fått barn eller att man ska köpa en nu och sen kanske inte få plats?!
Får nog suga på den karamellen ett tag till ^^,
Och i måndags var vi hos BM och fick höra bebis hjärtljud <3 och självklart sov han..
Och hur jag vet det? För att BM sa det, men det så hoppade han till straxt efter och fick fnatt haha!
Mätte magen också, vi som trodde jag skulle ligga mellan mitten och understa, jag låg tappert mitt på högsta X) Men sådant kan ju ändras väääldans mycket under graviditeten så det märks!
Ska dit den 11/4 så får se om det blivit någon ändring :)
Måste få fingrarna att ringa Aurora med, jag har ju börjat fått smått panikångest vissa nätter över förlossningen och mardrömmar, inte så trevligt.. För 2 månader sedan var jag inte alls orolig, tänkte att det kommer så såååå bra så! Men nu kräcks jag bara vid tanken, ialla fall tanken på allt som kan gå fel!!! Modersinstingten sätter sig redan nu, läskigt men ändå fränt på samma gång! ;)
Nee nu måste jag läsa på lite och göra mat, börjar kurra riktigt i magen nu ^^,
Jag ska försöka uppdatera lite mer nu, och jag går ju hem i början av April så då finns det mer tid ;)
Herrå <3


Min navel börjar sakta men säker försvinna X) Vecka 26 (v25+2)


RSS 2.0