29/9-10



Mmmm en kopp kaffe var inga fel, ska nog ta mig en till tror jag ^^,
Trodde halsflussen skulle börjar släppt lite idag eftersom jag började äta pencilin igår men ikke da,
jag hatar att inte kunna äta ordentligt, har typ bara levt på tabletter och isglass!!!
Fint väder har vi fått med, detta är väl det som är mysigt med hösten, kyligt i luften, armt i solen och massa varma färger från trädens alla blad, MYS faktor ab!!
Tänkte jag ska se om ett tag om jag orkar pina mig ut en sväng, hatar att sitta inne för länge, blir så tråkigt, och plus att min man frågade nyss vad vi skulle äta så får väl gå ner till kronis, även om det ligger väldans  nära så är det ju alla fall något ;)
Ne nu vände det i magen tror jag så får skriva en annan dag..!
Herråå!


29/-10




Lite små seg idag men inte bakis ialla fall :)
Var på födelsedags fest hos Madde igår, riktigt trevligt måste jag säga, får i allt ta och göra om!
Känns som att det var massa folk som fyllde år och skulle ha kalas i helgen, massa som skulle festa! Var ju smockat på krogen ialla fall när vi gick ut, mest 18åringar som var prutt fulla och sprang omkring och skrek.. Men träffade allt en hel del kända ansikten så helt sketet var det ju faktiskt inte men ni som inte gick dit missade inte så mycket kan jag säga!
Satt och tänkte på det igår att den bästa tiden på krogen måste nog varit när man var 18 och allt var så nytt och roligare på annat sett, nu när man ser 18åringar på krogen så suckar man bara, skakar på huvudet och säger -Men shit, inte fan betedde vi oss så där när vi var 18!?!!
Jag tror inte att vi gjorde det häller men jag kan tänka mig att äldre folk kanske störde sig på oss när vi var 18 med haha!
Nu börjar min man grymta från soffan att han är hungrig så ska nog laga mat nu, herrå! ^^,

Min outefit ^^,



Födelsedagsbarnet Madde :) Älskar denna bild!!


Emmas med ;)

24/9-10

- Längtar till julafton lite om jag ska vara ärlig ;)


Karlar + Family Guy = SANT!!! Visst att jag också kan tycka att det är roligt ibland men some times är det bara FÖR mycket!! Men det är då Peter tycker att det bli ännu roligare, haha. Karlar ibland..!
Fick hem dom nya jul gardinerna och ljusslingorna med stjärnor som ska hänga i vardgasrummet,
och så hade Perfekt Home sakerna jag beställt kommit med så passade på att hämta upp dom,
rena julafton idag :)
Och så har jag stått i en timme och försökt komma på va man ska ha på sig i morgon kväll när vi ska på kalas till Madde som fyllde idag, gattis grattis rumphaan!
Men efter mycket om och men så vart det mina rosa pumps med rosett istället för dom svarta och så vart det klänning till (sailor dressen) istället för kjol och skjorta som jag bestämt mig för först!
Meeen än är det inte lördag kväll så hinner säkert ångra mig, slår man upp ordet besluts ångest så är det en bild på mig kan jag lova!!
Tänkte jag snart ska äta en natt macka och hinna slå in presenterna jag köpte till Madde,
hoppas hon blir nöjd :) Och så blir det utgång i morogn med, det var inte igår!!
Ska bli kul, hoppas det är roligt folk ute med så det inte bara är muppar!!
Nu blir det ett glas cola och en macka så Herrå!!

Löööv my höst jacka, så jävla mysig!! :) Missen fick vara med på ett hörn haha!


Och min nya Miami Inc tröja! ^^,


The Party Outfit!!


Mina efterlängtade ramar! Finare i verkligheten!!! :)


Och kaffe filter hållaren ^^,

19/9-10



Uj uj uj, hungrig trött och ont i huvudet..
Hmm Kan vara så att dom hänger ihop så ska ta en alvedon och äta lite och sen nanna kudden!
Kollade på valvakan nyss och vart inte nöjd med resultatet,
jag hade hoppas på det röd/gröna partiet men ikke...!
Och i morgon ska jag äntligen sova ut! Sen blir det banken för att sätta in pengar och skaffa nytt kort eftersom jag insåg att det går ut nästa månad!! Snabb som jag är!
Sen ska Nina alias Gandalf komma hit så ska vi göra mat och softa, ska bli kul så trevligt så!
Efter det ska jag till jobbet en sväng och kolla om någon kan jobba min söndag el om någon har lust att byta så jag kan vara ledig ialla fall!
Madde alias Rumphaaan har ju kalas på lördag och bjudit mig och min bättre halva så vore kul om man kunde festa när man väl ska på kalas, var ju ett tag sedan jag svängde mina lurvers så att säga haha!
Sen blir det nog mest lugnt tror jag, kanske till sandra en sväng också, kanske ska fråga henne om hon ska följa med till jobbet om hon inte är trött på att flänga dit ;)
Sen är det väl en del andra saker som man gärna skulle vilja hinna göra också men man hinner väl bara med hälften som vanligt haha!
Ska göra lite nam nam nu och försöka sova sen så jag vaknar i hyfsad tid men ändå utvilad :)
Herrå!!

Pimpade kattens låda förut, visst vart den fin :)
Plastblommorna är köpta på jobbet, riktigt fina och inte så dyra häller!

.


Och här är hon det lilla charm trollet, husses mjölk är riktigt mumma ;)

17/9-10



Ligger i sägen och kollar runt lite på nätet och har upptäckt att politik snacket kommer upp mer och mer nu när vi närmar oss the big D day så att säga, lite tröttsamt är det att folk ska börja ha sina egna debatter om vad DOM tycker är bra med dattan och vad DOM tycker är dåligt med dittan,
självklart är det lätt att lyfta framm det parti man själv vill rösta på när man bara berättar det possitiva om dom och sedan klankar ner på dom andra, MEN lets face it, det finns både för och NACKDELAR med ALLA partier...
Ska man verkligen lyssna på någon så är det sig själv och inte vad andra tycker men detta har ju nästan gått till överdrift och blitt mobbning av något slag?! Förstår inte att folk orkar.!!
Annars har det varit fullt upp på jobbet idag, kan bero på att vi fick ut nytt annonsblad idag, folk blir ju som yra höns då men man undrar ju hur folk har råd när det inte är så långt kvar till lön.!
Sen var vi till Lillemor och firade hennes dotter Moa på 1års dagen, stora tjejen :D
Efter det följde Emma & Jonas hem till oss en sväng och spelade lite wii och bara softa,
är ju fortfarande förkyld så orkar inte göra så mycket ansträngande ;)
Ne nu blir det nog att försöka sova ska jobba i morgon och hinna träffa mosis och lillmamma innan dess! :P
Hejdå!











Det går sakta idag....



Jahapp så sitter man och funderar på om man kanske ska ta sig en snickers eller inte, fick ju ingen choklad igår!! Vart faktiskt lite upprörd så köpte mig en snickers på jobbet idag ;)
Annars har det inte hänt så mycket, vart bjuden på en kopp kaffe av sandra innan jobbet, annars bara jobbat idag och tagit det lugnt, var till sofia på kvälls te en sväng också och bara små pratade lite, jag är ju fortfarande inte frisk från förkyldningen så jag är ju inte så jätte hipp än!!
Och inann jag skulle gå från sofia så lyckades jag tappa min mobil från hennes loftgång rakt ner på betongplattan 5 meter ner!!! Trodde den skulle gå i tusen bitar men den klarade sig mirakulöst gjort, säger ju att mina mobiler har nio liv ^^,
Och till helgen blir det till att jobba så blir inget annat gjort där häller, nästa vecka är jag lång ledig (el, det står det på schemat ialla fall men man vet ju aldrig som sagt) så då för man försöka hinna göra sädant man annars inte hinner! Skulle vilja åka till Örebro och handla lite meeen får se som sagt! :)
Nu blir det soffmys och lite choklad tror jag så herrå!


Hahaha jag blir alltid på så glatt humör när jag ser denna bild!!


Här var hon inte stor!

14/9-10



Har varit/är förkyld så inte hittat ork till att skriva något, och resten av veckan jobbar jag ju så kommer nog inte orka röra ett finger i onödan ;) Men i helgen är jag ledig så då djävlar mohaha!

Annars jobbat idag och bara tagit det lugnt och mosat i soffan och hoppas på att förkyldingen släpper någon gång! Var ju inte så länge sedan jag var det tycker jag! Skyller på Peter!!  :>
Ne nu blir det att försöka sova!
Natti natt!


11/9-10#2




Nej nej NEJ inte migrän ikväll :( Djävla skit, den kommer helt oväntat på dom mest oanade tillfällen..
Så jag myste ned mig i sängen med laptopen och dämpad belysning, men självklart så har grannen fest och tyckte det var lämpligt att ha dunka dunka musik i bött!!!! ><
Annars har jag varit på Perfect Home partyt med Sofia hos Sofie :) Hittade först inte så jag frågade två snickare som  höll på att snickra i ett hus och självklart var dom hemma hos Sofie och hammrade så dom visste ju vart vi skulle ialla fall ;) Och så hade dom lottdragning så man kunde vinna lite små saker, vann ett 4pack med doft påsar som man ska ha i garderoben (vilket jag ville ha :))
Och Sofia den tur nissen vann 3 jätte fina saker!!! Men vart ändå glad för hennes skull även om man blir lite avis ^^, Men ibland måste man bli det med! Annars var det jätte trevligt och hoppas att det blir fler gånger! Och shoppa är ju alltid trevligt :) Ska lägga upp bild när jag får sakerna!
Och innan dess så kom Barro lite spontant hit på kaffe! Och smörgås ;) Är kul när folk hör av sig spontat ibland och vill komma och hälsa på eller hitta på saker, och när man har tid med (är ju inte ofta man har det..)
Tänkte beställa lite nya jul gardiner och belysning också så man får mys faktor nu när mörkret kryper sig på!! Har redan bestämt vad jag ska beställa och tror att det kommer bli jätte fint =)
Ne nu börjar illamåendet och darrningarna och svacka av synen krypa sig på så får avbryta här!
Herrå!

Hade tråkigt förut så testade att sätta i lite av löshåret :) Orkade inte fixa det så jätte noga och har inte klippt rätt det än så kan inte börja använda det riktigt än när jag går ut men så här kommer det se ut på ett ungefär;
Före:

Efter:



11/9-10+Kräftkalas


Jahapp då ligger man i sängen och latar sig, är ledig idag så jag känner att jag får vara seg en dag som denna! (plus att jag har magknip) ><
Annars så ska jag och Sofia på Perfect Home party vid halv fem :) Annars tills dess blir det nog bara en dusch, lite god  mat (som jag lagade igår och vart väldans nöjd med) Och bara vara..!
Får se vad som händer annars i helgen då, verkar vara rätt segt känns det som, el så är det bara en tråk helg helt enkelt..!
Och i veckan är jag lång ledig(än så länge) så får se vad det blir då, är det någon som har allt för tråkigt så är det bara att höra av er, tele linjen går ju åt båda hållen så att säga!!!
Ne nu blir det MAAAAAT!!
Herrå ^^,

Lite Kräftkalas;






:))

8/9-10



Precis slängt i mig lite mat och ska snart lägga mig i sägen och slö titta på film tills jag somnar!
Slutade inte försen 21.00 idag för att vi förbereder för inventeringen i morgon, och då börjar vi kvart i sex!! Kommer vara måttligt trött! Tur att man slutar två ialla fall ;)
Och efter det ska vi nog till pappa en sväng och säga hej och efter det ska jag till Madde alias Rumphaaan och fika, nam nam!! :)
Ne jag är så trött så orkar inte skriva mer!!
Herrå!

Fick hem mina skor idag!! ^^,



Passar man i lugg då..?



7/9-10#2



Då håller man på att tvätta för fulla muggar, hela tvättkorgen var ju spräng full!!
Annars har jag jobbat eftermiddag, var inte så jätte mycket folk idag men det flöt på rätt bra ändå tyckte jag, det nya kassa systemet börjar sätta sig nu :)
Och i morse åkte min man iväg mot storstaden, jag var så veck när han kom in och pussade på mig så jag vet inte äns om jag sa hej då el om jag bara grymtade lite åt han haha!
Så får se sen när han behagar att dyka upp, han sa allt mellan tre inatt till åtta på morgonen!!
Kommer ju inte kunna sova direkt bra inatt, jag är ju så sällskaps sjuk på nätterna, på dagarna går det ju bra för då har man ju olk runt om kring sig och man är mer sysselsatt men på nätterna är det ju bara... trist..!
Ska jobba över till 21.00 i morgon också, ska börja inventira lite tills på torsdag när vi ska ha den stora inventeringen (jippi..NOT!)
Funderar starkt på att ta en liten glass kanske, chokladen är ju slut så!!
Det får nog bli så, tack & hej!

Mina två hjärtan ^^,


Kollade igenom lite gamla bilder och hittade DENNA, jag dör haha!

7/9-10

-Shoes and chocolate is my drug.!

Detta med att sova verkar ju vara överskattat ialla fall!! Är trött men så fort jag lägger mig så så blir jag plötsligt pigg?! Tror att det kan bero på att jag vet att min man inte kommer vara hemma i morgon kväll när jag ska sova, hatar att sova själv hemma, man känner sig inte lika trygg på samma sett..
Har ju katten ialla fall, även om hon nu bara är social när hon vill ;)
Och hungrig blev jag nu också!? Så det får bli två rostade mackor med smör, sylt och ost på, och ett glas iskall o'boy till, det är riktigt nam nam det!!
Beställde nya skor nyss också (ovanligt, not!) men kunde inte låta bli för dom var ju så söta, och billiga med!! Alla har vi våra små beroenden ;)
Nu kurrar magen för fulla muggar så är nog bäst att jag tar den där mackan ^^,
Herrå!


Skorna jag beställde, såg att folk hade skrivit att dom var mycket finare i verkligheten än på bilden så ska lägga upp när jag få hem dom :)


Kan inte låta bla att små le när hon ligger i sina konstiga ställningar ;)



5/9-10



Mmmm hemmagjort vitlöksbröd är ju mumma, även om man stinker efteråt ;)
Ligger i sägen som just nu är plaserat i vardagsrummet och kollar tv/dator, det är ganska mysigt att sova här måste jag erkänna! Kolla film på stora tvn är inga fel istället för den lilla i sovrummet.!
Peter har ju målat och tapetserat i sovrummet, vart klar förut men vi bestämde att  vi flyttar in sägen och allt annat i morgon innan jag ska till jobbet, ska allt lägga upp bilder sen!
Djävla huvudvärk jag haft hela dagen så legat i sängen under täcket tills klockan var typ halv tolv!!
Var ute och gick med Sofia men det gick inte över, tog en kopp hos Sandra kaffe men hjälpte inte,
tog ipren och lite mat så släppte det lite men nu är den tillbaka, man orkar inte riktigt med sig själv sedan här dagar X/
I morgon blir det att jobba eftermiddag, börjar ganska sent; klockan 14.00!
Annars blir det nog bara lugnt, får'la se vad det blir helt enkelt!
Och nästa helg ska jag och Sofia på PerfectHome party, jag har spanat in en grej som jag SKA köpa, lite dyr är den fast det är 3 ramar som sitter på samma kedja (ska lägga upp bild på den när jag får den för det är lite svårt att beskriva den) Den är JÄTTE fin!! Ska blir trevligt!! ^^,
Nu blir det mys med <3
Herrå!!

Vill bara drunkna i tapeten ;)




Och här sover vi så länge :)

inte så lockande kanske



Jahapp då sitter man och mumsar på en ny marabo choklad, sensation cookies cream !
Snuskigt god måste jag säga, även peter gillade den! Nam  nam ;)
Fick hem mina skor från Nelly idag också, vart riktigt nöjd!
Dom var lite mörkare än på bilden men ack så fina ändå! Ska lägga upp bilder sen ;)
Och den nya höst jackan jag köpt kom hem med, också jätte nöjd med, den är lite pösig så ricktigt mysig att slänga på sig så här nu när den där höst kylan kryper sig på!
Det ändå som är mysigt med hösten är ju att man får tända massa ljus i mörkret och att löven blir så granna och fina! Men sen när det stadiet har passerat så är det ju bara blött och trist nästan..
Fått nytt kassa system på jobbet idag med, lite klurigt är det med det går nog bra!
Har ju överlevd dom här 2 dagarna hitills så ska nog gå bra :)
Ska iväg till örebro och hjälpa dom inventera deras Ö&B på lördag moron med Johan och Anna, är som sagt bra med extra casch men att gå upp 04.30 för att sedan åka iväg 05.00 för att hinna dit tills 05.45 är inte så lockande måste jag säga... Hoppas vi inte behöver hålla på längre än tills 10.00, hoppas!!
Ne nu ska jag nog klippa kissens klor! Herrå! ^^,

Skorna;




Och jackan;


oiashdoasbddbs

-Visst borde man sova men lättare sagt än gjort!

Jahapp då har man lyckats vänt på dugnet, igen!!
Har vart lång ledig så blir ju lätt att man sover ut på mornarna och sen blir man natt pigg istället, men hur skönt är det inte med sovmorgon! Underbart ;)
Ligger och kollar på Johan Glans, var tvungen att lägga upp två klipp på facebook, han är ju så rolig!
(blir ju inte bättre av att han ser rolig ut haha)
Ne nu blir det nog att försöka sova så natti natt :)

Var hos Sandra och vart bjuden på mat idag, köttfärslimpa m.m.. Ricktigt smarrigt ^^,


Höll på att bajsa på mig igår när vi var på husvisning och såg denna inneboende sittandes och spana på oss!!!!


Beställde dom här söta skorna förut, kunde inte kopiera bilden så fick ta med kameran :/ Men dom är jätte söta :)


Siste men inte minst våran lilla hårboll som ligger och myser med mina strumpor, så go ^^,

RSS 2.0