24/12-10

- More Than Words <3


Uj uj uj vilken hetsig dag!
Även fast man inte direkt har gjort något mer än ätit och suttit och bubblat så blir man utmattad av all rörelse runt om kring en! Men det har varit trevlig och riktigt lyckad tyckte vi båda två!
Och så firade jag jul med hans familj för första gången, så varma och härliga är den familjen så man känner sig alltid välkommen ^^, (lite träligt om det hade varit tvärt om!)

Sen flera timmar senare så åkte vi till min pappa och hans fru för att säga god jul och byta paket,
var så trött så jag satt och halv sov på soffan haha (man får vara trött på jul!)
Och nu är vi hemma i lugnets vrå, Peter har gjort jul skinka som vi ska äta av när den svalnat,
var ju faktiskt ett par timmer sedan man åt så en macka eller två slinker nog ner :)
Och så fick jag min efterlängtade parfym i en giftbox med en kräm i samma doft och en lyxig maskara av söt i jul klapp, mycket tacksam över och det fick han  höra ;) Och han fick yvå böcker som jag visste att han ville ha (nirvana säger jag bara) så kul när man lyckas köpa något som han verkligen vill ha och blir överaskad av att han får, then i'm happy ;)
Och i morogn ska vi till hans farfar och fira jul så blir nog ingen premiär på Änglagård 3 :(
Men den kommer ju hit den med och jul är ju bara en gång om året så åker hellre dit då!
Nu tror jag att skinkan har svalnat så ska nog ta mig en bit och mysa ned mig med söt i soffan ^^
God Jul på er :)

Och så förlovade vi oss idag ;) Här är ringarna om ni vill se :
(Men inge tjat om när vi tänker ändra status på ''face book'' det gör vi ändå när vi känner för det, bara irriterande när folk tjatar på en!)

6/12-10




Jahapp då sitter man här igen, tänkte passa på att skriva några rader när jag är själv!
Min andra hälft är och tränar, inte för att han behöver bränna fett (han har inget) eller direkt bygga muskler (för det har han, tro det eller ej) haha! Men han vill väll vara fitt ett tag till,
men det där med att träna är inte riktigt min grej, kansake för något år sedan men inte nu!
jag tycker om att gå långa friska promenader istället, det är min grej! :)
Visst är det roligt med sällskap men har man musik i öronen så kan man ju nästan gå hur långt som hällst, fast nu är det lite kämpigt när det är så kallt men hållers sig runt -2-5 grader så inga problem!
Sitter och lyssnar på Cornelis Vreeswijk (ovanligt va) men är ju uppväxt med den musiken och alltid tyckt om den, förstår snarare inte hur man inte kan tycka om hans musik ^^,
Och så sitter jag och klurar på var man ska äta, är varken sugen eller har lust att göra mat, men börjar må illa så borde göra något men självklart så är jag sugen på sallad som jag inte har hemma, visst jag har Kronis väldigt nära men har redan varit där en gång idag så vet inte om jag hart lust att gå dit igen, även om dom inte bryr sig så känns det som man springer där jämt! X-)
var till örebro i lördags med söt, han gick på elgiganten/media market och jag på marieberg, sen fick jag ändå följa med han dig IGEN för han skulle kolla en sådana där mina dator (som han ändå inte köpte..) men det var ju för att butiksbeträdet faktiskt inte rekomenderade den, vilken jag tycker var snällt ialla fall, han kunde ju ha ljugit och prackat på oss den! Fast jag kom inte där i från tomhänt ;) Köpte en ''trippel våg/locktång'' eller vad det heter och sen och skruvlock tång fast den ska jag lämna tillbaka för det var bara bajs bockstavligt talat, och sen köpa den på netonnet i samma märket som vågtången, då vet jag att jag får bra saker för pengarna!
Annars rullar det på, vill bara att det ska bli julafton någon jävla gång!! :)
Och varför jag vill det, jaa det kommer ni märka då, ha HA! Inte är jag så dum så jag skriver nått här innan, no no! (och nej det är förmodligen INTE det ni tror på så ni kan sluta spekulera)
Nu kom min andra hälf hem så nu ska vi försöka komma på mat att göra^^
Herråå!!








RSS 2.0