18/2-11



Livet förändras vart jag än går och det kommer kanske inte alltid vara vi två,
Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå
<3


Uj så trevligt med fint väder när man är ledig för omväxlings skull ;)
Och inatt så var det ju disco i magen så jag fick inte sova fast jag var aberkadaber trött som en halv avliden gnu!!! Så bökade sig upp (man ser ju så grasiös ut nu för tiden när man ska ta sig upp ur sängen, not!) Kände efter ett tag att jag började bli hungrig så bara att knapra i sig några rån
och ett stort glas ramlösa sen inte långt efter det tror jag han däckade där inne i magen och sen jag haha!
Och så är man långledig i helgen tills måndag, trevligt trevligt, det bästa med att jobba är nog att vara ledig för då uppskattar man sin ledighet(!!) går man bara hemma så är det ju fredag hela veckan och då blir det ju bara lång tråkigt till slut..
Sitter och kollar skor på Nelly.com och bara trånar etfer alla dessa finfina pumps/klackskor, åhh vad jag vill ha!! Men känns ju jätte onödigt att handla när jag ändå inte kan använda dom försen om ett år om inte mer och just nu känns det som att pengarna ska gå till annat (bebis hus mammakläder etc etc)
Men ack så frestande, säger ju det choklad och klackskor är ju en stark synd ;)
Ja just det, hus! Vi fick ju vårat drömm hus :) yeii! Kom in och verkligen kände att
Det här äv vårat hus som vi och våra barn ska växa upp i! Och det tog väl inte lite mer än en vecka efter så är det nu vårat, så i slutet av april så flyttar vi in, så om någon är intresserad eller vet någon annan som vill köpa våran 2a så hör jätte gärna av er, min man tänkte lägga ut den i helgen så då finns det ju bilder med!
Nu måste här ätas lite, hej hej!

Familjeliv:

Vecka 22

Kroppen:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:
Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.


Vecka 22 (v21+2)
Tog bilden själv som kanske syns, tycker det är jätte svårt att få en bra bild när jag själv ska ta kort men men.



5/2-11



Prlllrrrulrrilluirir, låter det från kaffekokarn. Vilket betyder att kaffet snart är klart ^^
Är så himla trött fast jag inte gjort något idag, var nere med Peter och handlade lite förut och så dammsög jag lite (jag klarar inte av dammråttor som smyger sig på längst hörnen) även fast jag ska vila upp mig så är jag ju inte hela invalid, men jag tar det väldans lugnt ialla fall!
Och gårdagen var ju lagomt kul, not!! Har ju haft som växt värk i magen ca 1 vecka och igår trodde jag att jag skulle smälla av för det värkte så in i norden och jag fick panik!!
Ringde till vårdcentraler som självklart skickade runt mig framm och tillbaka tills jag fick prata med än som sa att jag skulle ringa BB(?!!) och dom på BB sa att dom tyckte jag skulle åka in till akuten så gyn-doktorn fick ta en koll på mig, men han var på operation så jag skulle komma efter 2 timmar och innan dess så sa dom att jag skulle åka hem från jobbet och vila/lugna ner mig lite och sedan åka in så skulle han kolla upp mig direkt efter han var klar med operationen!
(shit...! tänkte jag, var är nu detta som händer?!) som att man inte hade panik före,så jag bröt ju ihop, fick panik, tårarna bara spruta! (och jag är inte den som gråter i första taget så att säga..)
Åkte hem, lugnade ner mig efter ett tag, åkte iväg och fick väääääääääääääääääääänta ett tag sedan fick vi komma in på ett rum och en sköterska kollade lite/frågade hur det var och så skulle hon hämta doktrorn (som var jätte trevlig) han klämde,kände,peta,tryckte och sedan VUL och UL och konstaterade att allt var bra! (PUST!!!! en sådan tygnd som lätta från våra hjärtan)
Trycket neråt berodde på att barnet låt med huvudet neråt och tryckte och att jag har så ont beror bla. på att min kropp säger ifrån, den orkar inte helt enkelt, kort och gott!
Han sa åt mig att det ända som hjälpte var att vila/ta det lugnt och går det inte över efter helgen så sjukskriver han mig en vecka!
Men nu när man vet att junior mår bra känns allt genast mycket bättre :)
Mamma skickade mess nyss, dom har tydligen jätte fint väder med strålande sol i Märsta så dom skulle ut på ''vår'' promenad, så min fråga är ju.. Vem fan önskade monligt prutt väder här i Karlskoga? va va va??? Men men, hoppas det blir finare väder till veckan och att min efterlängtade vår snart kommer, längtar så jag spricker snart :P
Mmmm nu dofter det kaffe här hemma så ska nog ta mig en kopp och en bulle, mumms ;)
Herråå!!


Bild på magen som bara växer! ;) Vecka 20 (v19+3)


RSS 2.0