Trött.....!!

Lite små seg och trött igår men hade trevligt annars igår, nu ligger man i soffan efter en god lunch och tänkte kolla ikapp lite på The Hills som jag missat!! Shame on me...!
Sen blir det ner till kronis och köpa lite glass och annat gott tills ikväll när jag och hjärtat ska ha film mys!!
Och i morgon ska vi kolla på hus, spännande ;) Skriver mer då!
Hej så länge



Klänningen jag hade igår ^^,


Ikväll..

- Jahapp då blir det lite cider ikväll alltså...!! ;)

Precis ätit lite god mat som mitt hjärta lagat i ordning medans jag var borta, han kan lax den mannen!
Var till Sandra på en snabb kaffe förut och en bakelse, snart ser jag väl ut som en så mycket som jag äter haha!!
Och ikväll blir det kräftkalas som sagt, har redan bestämt mig vad jag ska ha på mig (inget vitt ialla fall!!) men börjar redan få beslutsångest om kläderna!! Komer väll vända upp och ned på hela garderoben som vanligt ;)

Ne nu måste jag skynda in i duschen!!! Herrå :)

Detta ska jag ha på mig ikväll, man får inte så bra uppfattning när den inte sitter på men ska ta en bild senare som jag tänkte lägga om i nästa inägg ^^,


Mitt löshår, ska få hjälp av Nina alias Gandalf att sy dit clipsen och klippa iorning det!

Fint ska de'va!

- Ett nej är ett NEJ.!

Då sitter man och kollar på sommar med Ernst och blir riktigt avundsjuk, så fint hus vill jag med ha!!
Kanske han man ska ringa när vi flyttar till hus ;)
På tal om hus så ska vi på visning på måndag, verkar lovande så hoppas att det är lika nice som på bilderna! Vi har åkt förbi med bilen och kollat på huset redan haha, ne men vi är inte nyfikna! ^^,
Aja, håller tummarna ialla fall!
Och så har jag och Nina varit till Örebro centrum och marieberg och sist men inte minst mediamarkt!
Först när vi kom till stan så hade vi självklart inga lösa pengar till bakjett atomaten och inget av våra kort kunde vi betala med så när vi skulle åka så säger han som stod bakom oss att han kunde betala 3 kronor till oss (kändes lite dumt men vad gör man inte) så sprang och köpte löshår och in på lite andra affärer så glömde bort tiden så fick springa till bilen sen men det var ingen lapplisa där, som tur vad ;)
Sedan marieberg och käka lite buffe (nam NAM) och handla ett linne på gina, en lång siden väst på MQ och en jätte söt ring på Bikbok, annars vart det inge mer, tyckte det räckte så! Så Nina handlade på sig massa istället (hon som inte skulle handla nått haha)
Sen när vi var på mediamarkt för att köpa tvn som Peter bad om, neee då var den helt slut!! Måttligt irriterande så tänkte köpa en epilator (el vad det nu heter...) nee men då stod det på skylten 449 men gick in för 899!!! Så NEJ tck så vi och gick! Sen vart det raka vägen hem! Så djävla ont i huvudet och illa mående så jag trodde seriöst att jag skulle kräkas! Men överlevde hela vägen hem ;)
Så nu ligger man här i soffan och bara vilar lite innan maten blir serverad, mäster kocken Peter har köpt färdig grillad kyckling och just nu värmer klyftpotatis i ugnen, nam nam :)
Neee nu börjar Vad blir det för mat (tv4plus) I löööööv it, så herrååå!

Ringen som  jag köpte, jätte nöjd ^^,


Tog denna bild här om dagen när jag var ute och gick,
kände mig lite som asfalten; blöt, kall, hård och en knutta smutsig! Alla har vi ju sådana dagar..


Du kan sätta en kostym på en get, men det är fortfarande en get...!

Jaaa motivationen har väl inte vart den bästa den senaste vecka men nu är det ny vecka och nya tag! ^^

Sitter och kollar på Peter när han inspekterar blomman som börjat tappa blad längst upp och luktar snusk?! Ryckte bort minst 10 blad som stank!! Har en ond aning om att våran kisse har med saken att göra... Blomman kanske fick nog och tänkte -Om jag kanske luktar skit, så kanske katten skiter i mig!!
El något liknande, synd bara att katten inte fattade piken..!!
Jobbat ett kort pass idag, 8.30-14.00. Ganska så soft dag måste jag säga ;) Sen efter jobbet så åkte jag ner till mormor och morfar på besök, drack lite kaffe och snackade lite shiiit, sen ut i regnet (igen) och åkte till Sofia på ytligare några koppar kaffe och lite snack där :) Sen kände jag att magen började skrika efter mat och huvudet ville hem till soffan och vila lite så då var det bara att rulla hemmåt!
Och i helgen så ska vi på kräftkalas, fy för kräfter!!! Men är ju sällskapet och annat man går dit för, sen kan ju dom andra få lukta snusk om dom vill!! Peter bland annat haha X-)
Lång helg har jag med, ledig från torsdag till söndag, får se hur mycket man ska hinna med då'da, man är ju nästan aldrig ''ledig'' när man är ledig, jaa ni förstår vad jag menar hoppas jag!
Beställt lite vinter kläder också, fast dom kommer inte förrens i oktober.. Fast huvudsaken är att jag får dom, ialla fall skorna (som jag ska lägga upp bild på) Var riktigt sugen på att köpa lite annat också men sen kommer frågan -
Behöver jag verkligen dom där byxorna? Och tröjan? Och legginsen? M.m..!
Oftast kommer man framm till ett NEJ men man vill ju ha dom ändå så man köper dom för att dom är snygga, el så slänger man ett gammalt par byxor som man knappt använder längre så man har en anledning till att köpa dom haha ;)
Nej nu blir det lite choklad och soff mys, herrååå!


Dom här vinter skorna beställde jag istället för ''uggs'' skor i år,
som ändå är bajs kvalite och håller en halv vinter(!!)


The party outfite i helgen som var;


MYS!!

jojoooo!!

Världen skulle vara mer rättvis om männen kunde få ha mens varannan månad.!

Igår så vart det lite festande och utgång efter mycket om och men, det var trevligt! :)
Mindre trevligt var väl k*k bakfyllan som kom idag och så fick min mens för sig att komma idag med, känner mig som **************************.!
Så idag har det bara varit lugnt, det mest ansträngande jag gjorde var att gå på vulkanmarken och köpte godis och langos :) Sen hemma under täcket i soffan och bara mojjat!
Och nu ligger vi i sängen istället och kollar en film på tv, funderar på en macka men orkar inte röra fläsket nu..!
Herrrrråå!


Känner mig lite grön idag!


Dadadadadadadada

Så ja, nu är man mätt och snäll igen ;) Fick bli vårrulle med pommes, Med massa sås också, så klart!!
Vaknade ganska tidigt idag så låg och mojjade en bra stund innan jag kände att det var dax att röra på fläsket, skulle ju på f.m. kaffe hos Sofia, så har varit hos henne och Anthon på fika och pratat gojja!
Och så fick jag ju mat där med, hemmagjorda biffar med makaroner och sås, riktigt gott!
Sen gick vi till Sandra så ungarna fick leka av sig, så satt vi där och drack lite mer kaffe och söla skit ^^
Och ni sitter jag här och kollar/lyssnar på när Peter spelar GitarHero fast med trummor! Tackt känsla har han ialla fall, han kör på svåraste och jag på lättaste och jag tycker det är bajs svårt vissa låtar haha! Och i morgon ska jag träffa Ems på en fika med och försöka uträtta lite ärenden också, som sagt man får passa på när man är ledig..!
Ne nu drar jag, herrååå!

Lite besluts ångest om kläder kanske? -Va? jag? neeeej da!! *host



Hhahahaha hon är så trött och så var blixten på när jag tog kort :)

Det kommer mera..

Oj, såg att det var nästan en vecka sedan jag skrev sist! Men har jobbat mycket och varit förkyld och när man väl har tid så har man ju annat att göra..! ><
Det har som sagt inte hänt så mycket annars i veckan, vart på kalas hos pappa som vart 65år, lite tårta och kaffe är ju aldrig fel ;)
Och idag var vi där igen för att äta pizza, så trevligt så!
Och den här veckan som kommer så jobbar jag bara två dagar(!) så ska väl försöka göra sånt som man inte hinner med annars, som att träffa kompisar på fika och annat pul!
Som i morgon så ska jag fika med BarroOo, köpa med något gått fika bröd och sticka hem till henne så bjuder hon på kaffe ^^,

Och senare i veckan så ska jag fika med Emma, var ju också ett tag sedan så att säga, Alldeles för länge om man frågar mig!
Jobbar torsdag-fredag så ni som känner för det kan ju höra av er för går ju inte att svara när en annan hör av sig tydligen!!!
Var på ReadBrick i fredags och tog någon öl med Elina som jag inte häller träffat på länge ;) Man har så mycket att ta igen när man träffas så sällan så känns som att timmarna bara rinner iväg!!
Nu blir det soff häng en sväng med söt!
Herrååå!

På g ut på nya äventyr..! Alla kläder förutom skorna kommer faktiskt från Ullared :)


Ölen var rätt svettig och god ;)


Nina alias Gandalf var ju hemma hos oss för några dagar sedan, och titt vad kul man kan ha med hennes lös hår hahah :P







Man måste ju bjuda på sig själv ibland ;)

Orkar inte...

Orkar inte skriva så mycket idag,
är skit försyld så kan inte sitta för länge vid datorn för då får jag spräng huvudvärk!
Var Ju ett tag sedan jag skrev men har ju varit å semester i falkenberg så inte så konstigt!
Kan säga kort och gott att det var en dyng skön helg med trevligt sällskap och fint väder!
Hade vi kunnat stannat längre så hade vi absolut gjort det! :)
Sen vart det ju Ullared på vägen hem, gillar vi skarpt!! Ska lägga upp bilder på några saker jag köpte där tänkte jag så får jag skriva någon annan jag när jag inte är skit förkyld :(
Ha det gött!


Köpte en munk tröja med hög krage, efterlängtat nu när det börjar bli kallt!! Kanske ser lite sleten ut men blir ju så när man är bajs försyld!



Väska hittade jag med ^^,



Sååå mysiga sockor också!!

Och Calvin Klein knä-strumpor till råga på allt!
Hög mys faktor i höst!


Frollor, leggins och jeans-leggins !

Nya pyamasbrallor :)

Och en ny morgonrock :)

Fina ljusa gardiner med, vart som ett nytt rum när dom kom upp! :) Hoppas vi kommer igång med målningen och tepeseringen snart också ;)

Efterlängtad jeans skjorta och tunika liknande tröja!
Får bli den sista bilden för annars får jag sitta uppe hela natten haha!

Hoppas!!

- Hoppas hoppas hoppas!!! :)

Och inatt åker vi till Falkenberg och kommer hem söndag kväll, ska bli så skönt! Hoppas vädret håller i sig bara :)
Ska snart åka ocj lämna kissen :( Tycker inte om det!! Även att det bara är över en helg.. Men jag vet ju att hon kommer ha det bra hos Emma, bara att titta på hennes två andra katter, inte är dom undernärda ialla fall haha ;)
Annars har jag jobbat idag och varit på fika hos sofia och hennes lille son anton, var lika trevligt som vanligt ^^, Måste tacka henne ännu en gång för choklad glassen hon bjöd på från Lidel, snablar vad god den var!! Choklad narkoman som man är.! 
Ne nu ska vi åka och lämna kissen och handla lite inför färden!
Ha det så länge!

Fick ett par höga byxor av Sandra, lite udda men jag gillar dom skarpt! Kanske för att jag är just udda ;)


Segare än segaste gräddkola!



Känner mig så seg idag, trött i huvudet och slapp i kroppen! Men inte på jobbet förut, då rullade det på bra, men då hinner man ju aldrig direkt sätta sig ned och slappna av som när man kommer hem.!
Och i morgon är jag ledig, guuuuuu så skönt!!! Ska tvätta när jag vaknar och sen ska jag till sofia på kaffe å bulle, ska bli trevligt! Var ju ett tag sedan! Annars bara ta det lugnt och softa :)
Och på torsdag åker vi iväg till falkenberg, ska bli nice att komma iväg på en liten semester, och på sändag när vi ska hem så ska vi åka till Ullared, shoppa shoppa shoppa!!! :))
Var på PIP i onsdags också, riktigt kul hade jag, och full vart jag med(!!) vet inte senast jag vert full om jag ska vara ärlig, kanske var för 1-1½år sedan! Men skoj var det! Eller hur romphaaaaaan hahah!
Nee nu är maten klar så det hinns inte med mer skrivande idag!
ByeBye! ^^,

Min terrorist katt! Tur att hon är söt ;)


Innan PIP i onsdags :)


Träffade Romphaaan och hennes man på PIP ^^,


Och några andra mos bilder på mig när jag var bebis ^^, hahah!





Peter, nu vet du vad du har att vänta dig när vi skaffar knodd ;)

RSS 2.0