21/9-11

Jag tror att hela Finland har campat i mitt ansikte...!

Som sagt, stress+hormoner: finnar för susann! Får krupp snart på detta, har aldrig haft problem förut men nu så, något som är possitivt är ju att det går över, det negativa är att jag vet inte när..
Men sånt är livet så att säga! Sitter just nu och avnjuter en latte och en bit choklad(kaka),
man får äta massa choklad när man har ''roliga'' veckan, and thats it!!!
Sitter och pratar lite med en trött Benjamin med, men så går det när man bara vill sova 10min åt gången! Sova är ju tråkigt tydligen ^^,
Iväg och kolla på nytt vardagsrummsbord sen när Peter slutar, hoppas det är lika fint som det såg ut på bilden för då tar vi det :)
Fick nyss spontan besök av Sandra, var inte igår så att säga ;)
Ska försöka hinna med att laga lite mat nu när jag väl fick han att somna!
Hej Svejs!


10/9-11

Mmmm frukost i lugn och ro var ett tag sedan så sitter och njuuuuuuuter av varje minut ;)

Testade att ge Benjamin lite av Nan2 i nattflaskan igår innan läggdags och han sov typ 8 timmar!!
Sen om det berodde på det eller om det var en lång dag vet jag inte men kan ju hoppas att det kanske mättade han lite mer så han kan sova mer än bara några timmar inann han måste äta igen, tycker ju synd om han att han inte får sova ut!
Men inatt så vaknade jag 3 gånger istället för att se så han verkligen levde, är ju som sagt så ovan att han sover så länge!
Så när han väl vaknade och vi gjorde mat till han så snozade han och Peter om, pappa mys är inte ofta förutom på helgen så han får passa på :)
Och jag vart ju så himla hungrig så till slut kunde jag inte hålla mig så gick upp och smällde i mig en chiabatta macka med mjukost (cheddar smak) och skinka (vitlöks smak) till den ett glas kall o'boy och ett glas varm choklad, MUMMS säger jag bara!!!
Sitter och funderar på var man ska göra annars idag, Peter alias Alfons Åberg ska ju bygga en ramp äntligen så jag kan ta mig upp och ner mad vagnen lättare (tog typ bara 2 månader för han!!!) Men bättre sent än aldrig ;)
Igår fick jag och Benjamin fin besök av tant Nina, var ju inte igår så att säga!!
Mycket trevligt, hade mycket att ta igen så glömde totalt allt annat så när jag skulle börja plocka innan vi skulle hälsa på Erika och Thomas (också väldans trevligt) så såg jag att mobilen var terroriserad med mess och samtal, känner mig så bra ibland, not!!
Men som jag sagt förr och jag säger det igen; jag nås BÄST på mess nu för tiden, visst kan ju alltid testa att ringa för kan jag så svarar jag ju självklart men vill ni vara säkra så släng iväg ett mess och skulle jag inte svara så är det ju INTE för att jag är otrevlig utan för att det kommer annat imellan och ibland glömmer jag, man är ju trots allt inte mer än människa!!
Var hos Elin och Meja här om dagen för första gången i Degerfors, och vilka lurvitussar till katter, speciellt Elvis OMG!! Och så himla gosiga, ville nästan smuggla med mig dom hem haha ;)
Var ute och gick å tjötade en massa, så trevligt! Och så hade hon bakat, nam nam ^^, speciellt ena kakan med choklad och cocos, aldrig smakat förut men jisses vad god! Kanske ska komma oftare haha ;)
Ne nu ska jag nog gå upp och titta till mina älsklingar!
Hej Svejs!

Skön låt:
http://www.youtube.com/watch?v=JOBNzjoj4K0

7/9-11

Shiiit här var det inte igår jag tittade in..!

Men sen har det varit ganska mycket med förlossningen, återhämtningen efter det och att försökt landa i vardagen igen, och nu med en helt nu medlem i familjen som man måste anpassa sig helt och hållet efter! Så tid och ork att sitta här har inte funnits, men skulle jag skriva igen allt sedan sist skulle det bli ett helt aftonblad så jag struntar nog i det ;)
Men men, igår var jag Banjamin och Ems till Örebro (har inte varit där sedan jag fått honom) och shoppade lite, även fast han typ jämt blir upprörd så fort jag kliver in i en affär så lyckades jag hitta lite som jag köpte med och sen vart det en sväng på ikea och köpa ett nytt babygym till homon för det han har nu tycker han IKKE om, förstår jag det när sakerna hänger en halv mil upp i luften X-)
Men ack så skönt det var att komma från stan en sväng, visst vi var till Karlstad hela familjen för någon helg sedan men då var det in på Ikea, äta lite mat, ta det vi skulle ha och sen raka vägen hem så vart lite stressigt tycker jag, och då är ändå min karl inte den snabbaste på denna gjord ;)
Vart så paff i morse när jag vaknade före (hör & häpna) min son, så jag tänkte att jag skulle gå upp och hinna plocka lite men 5 min senare för jag hur han ligger och pratar med sig själv och när jag kommer upp och sticker in huvudet så möts jag av ett stort varmt leende, goa skit unge ;) Funderar starkt på att hoppa in i duschen en sväng, han är ju i matkoma ändå så då brukar han ju sova ett tag!
Får skriva mer en annan dag, och lovar att det INTE ska ta över månaden tillnästa gång ^^,
Hej Svejs!

Så sjukt nöjd med denna bild på Benjamin, mosimosimooos!! <3

RSS 2.0