15/10-10



Hmmm... Här hade jag inte varit inne på ett tag ser jag, har blitt ganska mycket nu så inte haft tid, ork eller lust häller om jag ska v ara ärlig, meeen man får ha sådana perioder ibland!
Och i helgen ska man jobba, jippii (not) Inget imot att jobba söndag men lördagar är inge kul för det är då dom flesta man känner är lediga och vill/kan hitta på saker, men det ger ju bra betalt så man ska väll inte klaga egentligen!
Varit med Sandra och hämtat Jonna idag, passade på att ta en rundvandrig i huset, stort som feeen!!
Sen  gick jag hem och gjorde med med söt och satt och flåsade i soffan en stund, var ju så hungrig så jag hets åt (det var ju ovanligt..) Sen åkte jag Peter och Mats till stan och tog en fika på Som hemma. Fast jag gick till Eurosko först för att kolla dom hadde skorna där som jag hittade på nätet så man slapp beställa el åka till örebro, och hör och häpna så hade dom faktiskt det så jag köpte dom haha!
För Halens kan ju köra upp nått i röven!! Skulle få mmina vinter skor jag beställde där i från i början av Oktober för att det var förseningar, fick ett brev hem den första oktober där det står att dom inte kan levereras försen i december!!!! Men det börjar ju bli kallt nu och jag har INGA vinterskor!!!
Men är glad ändå att jag inte fick dom för dom här är snyggare, OCH varma, mmm ;)
Sen efter det så stack jag till Sandra och hade lite Idol mys och satte i mitt läs hår i Jonnis hår (hon ville prova) Så söt så ^^,
Neee nu ska jag sticka över till Lillemor en sväng och snacka lite skit, så Herrå!!

Skorna;



Jonnis med brunt i stället för blont hår;

RSS 2.0